”Verzamel jouw meest favoriete foto’s en kijk dan welke het beste bij elkaar passen” ❊ Marieke Kazen

 

Marieke (21) heeft haar eigen lifestyle blog, waarbij ze graag haar passie voor beauty en fashion deelt. Voor haar blog maakt zij veel foto’s met de meest prachtige kleuren. Zonde om daar niets mee te doen en daarom stelde Marieke een Instawall aluminium samen van haar meest favoriete foto’s.

❊❊❊

Marieke is dol op het ontdekken van mooie plekjes en legt deze graag vast.
Een Instawall is daarmee perfect voor haar happy memories. Het vormt een verzameling van haar favoriete koffietentje tot de meest prachtige vakantiefoto’s uit Italië en Spanje. Marieke heeft voor een Instawall small op aluminium gekozen.

 

❊ Waarom de keuze voor deze negen foto’s?

Deze negen foto’s vertellen precies wie Marieke is en wat zij leuk vindt om te doen. Ze houdt van het ontdekken van bijzondere plekjes in diverse landen en laat graag de kleurrijke delen zien van haar trips. Haar favoriete foto op de Instawall is de foto rechtsboven in, met het fantastische uitzicht van het Italiaans gebied: Cinque Terre.

Cinque Terre kan je per trein bereiken of via een wandelroute, ze koos voor de wandelroute in haar vrolijk gekleurd rokje met platte sandaaltjes. Pijnlijk zo’n lange wandelroute, maar het was de moeite waard.

– Model voor één dag, Poes Balou 

 

❊ Waar zijn de foto’s gemaakt?

De prachtige gekleurde huisjes en muren komen voornamelijk uit het Italiaanse plaatsje Burano en het gebied Cinque Terre. Vooral de foto voor de roze muur, daarvoor moest Marieke echt eventjes poseren, die vind je namelijk niet snel in Nederland. Naast de foto’s uit Italië zijn de andere foto’s in Amsterdam en Spanje gemaakt. Ze is gek op koffietentjes, vandaar het middelpunt van haar Instawall in haar favoriete koffietentje.

 

❊ Waar heb jij op gelet tijdens de samenstelling van de Instawall?

Tijdens het samenstellen heeft Marieke eerst al haar favoriete foto’s verzameld om vervolgens tot één selectie te komen. Na deze selectie is ze gaan kijken welke foto’s het beste bij elkaar passen qua kleur en of deze samenstelling in het interieur past van haar slaapkamer. Tot slot is de indeling belangrijk, welke foto’s wel of niet naast elkaar passen.

 

❊ Zoveel kleur in de Instawall, hoe omschrijf je jouw stijl?

Marieke is dol op pastelkleuren, dat zien wij terug in haar Instawall en interieur. Haar favoriete kleuren: lichtroze, blauw en groen combineert ze met de basiskleuren: wit en zwart. Met deze combinatie creëert ze, ondanks de felle kleuren, toch rust in haar interieur. De pastelkleuren zie je alleen in woonaccessoires bij Marieke, zoals de flamingo en de roze plantenpot, hiermee kan ze gemakkelijk haar interieur een andere look en feel geven.

 

❊ Heb jij tips voor het maken van een Instawall?

Vind je het lastig om foto’s te kiezen? Dan adviseert ze om eerst al je favoriete foto’s te verzamelen. Daarna kan je kijken of de foto’s bij elkaar passen, qua kleur en samenstelling. Schuif veel met de foto’s om tot een perfecte samenstelling te komen. Vergeet natuurlijk niet de stijl van je interieur, daar moet de Instawall uiteindelijk hangen.

 

 

❊ Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Marieke streeft altijd naar het beste van het beste en dit geldt ook voor haar blog. Ze hoopt over 5 jaar een leuke baan te hebben op gebied van mode en parttime met haar blog bezig te zijn. Het liefste natuurlijk fulltime, dus als die mogelijkheid komt zal zij die met beide handen aanpakken. Ze gaat graag door met fotografie waar zij haar favoriete kleuren tot leven brengt. Benieuwd naar haar blog? Neem dan een kijkje op Marieke Kazen Blog.

 
 


Wil jij jouw happy memories ook in een Instawall verwerken of liever in een enkele fotoprint?
Bekijk de mogelijkheden van ons assortiment hier.

 


Fotografie: Marieke Kazen