13 mei is het moederdag. Tijd om alle powervrouwen in het zonnetje (of op de foto) te zetten! Wil je jouw moeder of oma deze moederdag verrassen met een persoonlijk moederdag cadeau? Denk dan eens aan de mogelijkheden die je met foto’s hebt. De mooiste herinneringen staan vaak gewoon op je telefoon of computer, terwijl er weinig mee gebeurt. In een paar stappen kunnen jouw digitale plaatjes tot de meest mooie en persoonlijke moederdag cadeaus worden omgetoverd.

Een persoonlijk moederdag cadeau kun je namelijk heel eenvoudig zelf samenstellen in onze tool. Of het nu gaat om een Instawall vol mooie momenten of om een enkele foto die van de muur springt, indruk maakt het zeker. Fijne moederdag 💕

 

Meer dan duizend woorden..

In iedereen schuilt een fotograaf. Met het juiste licht en een goed idee (tip: kijk ook eens op Pinterest) maak je zelfs met de camera van je mobiel tegenwoordig de mooiste foto’s. Grote kans dat je al een geschikte foto hebt, die nog mooier tot zijn recht komt in een vergrote afdruk. Dus zoek de mooiste foto(‘s) uit en print hem op aluminium of plexiglas! Een persoonlijk moederdag cadeau wat altijd mooi blijft.

 

Lees ook: 5 handige tips voor prachtige kinderfoto’s 

 

moederdag cadeau

moederdag cadeau

Alle familiefoto’s bij elkaar

Wil je meer dan één foto aan de wand en zoek je een persoonlijk moederdag cadeau waarbij het hele gezin betrokken is? Een Instawall is een foto collage in een strak design, verkrijgbaar in verschillende maten. Zo transformeer je de mooiste momenten in een eigen piece of art voor aan de muur. Een Instawall wordt met liefde geprint op het mooiste materiaal. Een moederdag cadeau wat zeker indruk maakt.

 

persoonlijk moederdag cadeau persoonlijk moederdag cadeau

Vakanties met mama

Moeders op vakantie zijn de bèste! Tussen al het geregel, zonnebrand en broodjes smeren door, nemen ze vaak ook nog de mooiste foto’s. Tijd om die vakantiefoto’s eens uit te printen, toch? Een persoonlijk moederdag cadeau maak je eenvoudig met diezelfde vakantiefoto’s. Print ze groot uit of verzamel ze in een Instawall. Een blije moeder gegarandeerd!

 

Een moederdag cadeau voor oma

Een moederdag cadeau voor Oma

Iedere oma laat graag met trots haar kleinkinderen zien aan vrienden en familie. Bezorg haar op moederdag een grote lach op haar gezicht en geef een Instawall van haar (klein)kinderen cadeau. Zo kan ze elke dag genieten van de mooiste momenten.

Ook leuk: Geef oude foto’s een nieuw jasje en scan oma’s favoriete oude foto’s in. Gecombineerd met nieuwe foto’s in een Instawall krijgen de foto’s een moderne twist. Lees ook onze blog: Zo scan je (zonder scanner) oude foto’s in

 

 

• Let op: Wil jij een Instawall of fotoprint cadeau doen met moederdag?

Bestel dan uiterlijk 2 mei •

 

moederdag cadeau

En tja, stiekem vinden de kinderen het ook wel èrg leuk, al die foto’s aan de muur!

Heb je vragen over de Instawalls, materialen of wil je graag even advies? Je kunt ons altijd mailen of bellen, wij staan voor je klaar. Enthousiast geworden? Maak dan hier een Instawall.

 

Happy Memories!