Nieuwe functies in de Instawall tool 

De Instawall tool is geüpdate. Dat is goed nieuws, want nu kun je jouw foto’s beter bewerken, zodat je Instawall nog mooier wordt!

 

Zwart-wit filter 

‘Kan ik mijn foto’s ook zwart-wit maken?’ We hebben hem nog al eens gehad, deze vraag. Daar hebben we naar geluisterd en daarom zijn we extra blij dat deze functie nu in de tool zit! Zo kun je zelf kiezen of je jouw Instawall in kleur, zwart-wit of met gemengde foto’s wilt samenstellen.

 

Laura’s Instawall met gekleurde en zwart-wit foto’s

 

Zo werkt het 

Wil je een foto in de Instawall zwart-wit maken? Klik dan op de betreffende foto en vervolgens op het blauwe potlootje (of de bewerk-knop op mobiel). Zo kom je in de bewerk-omgeving, waar je het filter over de foto kunt plaatsen.

 


 

Toverstafje✨


In de bewerk-omgeving kun je naast het zwart-wit filter nog meer bewerkingen aan je foto toevoegen. Zo kun je de foto bijsnijden en draaien, maar ook ‘verbeteren’ met het toverstafje. Zo verhoog je het contrast en de kleur van de foto. Onder het driehoek-icoon kun je de foto meer structuur geven. Let wel op: met het driehoekje wordt de foto scherper, maar ook iets korreliger.

 

 

Bijsnijden

In onze tool worden alle niet-vierkante foto’s automatisch in het midden bijgesneden. Door de foto zelf bij te snijden, kun je zelf kiezen welk deel van de foto in de Instawall komt.
 

 

 

Grote foto’s in je Instawall

De mogelijkheid tot het plaatsen van grote foto’s in je Instawall was er al, maar we hebben enkele nieuwe templates (in de tool sjabloon genoemd) toegevoegd aan de tool. Je kunt voor ieder Instawall formaat zelf kiezen of je het originele template met alleen kleine foto’s wilt gebruiken, of dat je ook grote foto’s in de collage wilt. Hiervoor klik je bovenin op ‘sjabloon’. Zo simpel is het!

 

 

Instawalls

Enthousiast geworden? Een Instawall kun je maken in zes verschillende maten. Van een small met 6 foto’s (40×40 cm) tot een panorama van 50 foto’s (70×140 cm), alles kan! Kies uit vier verschillende materialen (plexiglas, aluminium, echt glas of poster). Je hebt geen Instagram nodig om een Instawall te maken, alle digitale foto’s kunnen worden gebruikt in de eenvoudige Instawall tool.