Ben je bezig met het maken van een Instawall, maar vind je het samenstellen lastig? In deze blog lees je tips van verschillende woon-bloggers en stylisten die eerder een Instawall hebben gemaakt. Zij kunnen je op weg helpen om van je favoriete foto’s een mooie Instawall te maken.

 

Tip #1 van Amanda | @mijnhuisje_

Amanda van @mijnhuisje heeft gekozen voor een kleine Instawall van 9 foto’s. Dit heeft ze gedaan zodat de beelden die erop staan goed uitkomen, alle aandacht gaat naar de 9 momenten uit New York.

Verder heeft ze foto’s en quotes met dezelfde kleurtinten bij elkaar gezocht zodat het één geheel wordt. Dit geeft rust en is daarom prettig om naar te kijken.

“Zoek naar foto’s en quotes met dezelfde kleurtinten”

Foto van instawall

 

 

Tip #2 van Sheila | @lovedbysheila

Sheila (@lovedbysheila) heeft ervoor gezorgd dat alle foto’s dezelfde filter hebben en dat een bepaalde kleur bij elke foto terugkomt, in haar geval veel wit en oranje, warme kleuren. Verder geeft ze als tip om close-up foto’s af te wisselen met een foto’s van verderaf. Als laatste tip geeft ze aan dat ze het leuk vindt om een tekst of quote tussen de foto’s te plaatsen die een persoonlijke betekenis heeft! Zoals in haar Instawall de quote ‘All you need is love. And coffee.’. 

“Gebruik voor elke foto hetzelfde filter, zodat het één geheel wordt” 

Quotes staan standaard in onze tool, maar je kunt natuurlijk ook zoeken op pinterest! 


Tips voor Instawall

 

 

Tip #3 van Michelle | @momoftherebels

 

Michelle van @momoftherebels geeft als tip om naar de kleur van de muur te kijken waar de Instawall komt te hangen. Zij heeft foto’s verzameld die dezelfde style en hetzelfde kleurenpakket hebben en daarom goed bij de muur passen. Maar het allerbelangrijkste vindt ze het om foto’s te kiezen met de mooiste en leukste herinneringen!   

“Kies foto’s die horen bij de mooiste en leukste herinneringen!”

tips voor Instawall maken

 

Tip #4 van Lin | @kililabel_by_lin

 

Lin van @kililabel_by_lin vindt het belangrijk dat je foto’s kiest die speciaal voor je zijn. Denk aan bepaalde momenten zoals een geboorte of trouwerij, of aan dierbaren zoals je opa & oma, vader & moeder of zelfs je huisdieren! Verdeel de foto’s mooi over de Instawall en wissel de foto’s af met kleurvlakken die passen bij je interieur. Zo past je Instawall perfect bij je inrichting en het geeft ook nog eens rust.

Laatste tip: Voeg eventueel speciale tekstjes, tekeningetjes of afbeeldingen toe die speciaal zijn voor jou of je familie zijn. Denk bijvoorbeeld aan een stukje tekst uit je favoriete liedje of de eerste tekening van je kind. Hierdoor krijg je Instawall een persoonlijke uitstraling!  

“Gebruik kleurvlakken die terugkomen in je interieur of voeg speciale tekstjes of tekeningen toe, zoals de eerste tekening van je kind” 

tips voor je instawall

 

Tip #5 van Hajar en Naouar | @bytheidenticals

Hajar en Naoar zijn zussen en interieurbloggers en ze geven als tip dat je Instawall het mooist wordt als het één geheel vormt. Door de foto’s altijd op dezelfde manier te bewerken, creëer je een bepaalde samenhang. Maar bewerk de foto’s niet te erg, overdrijven kan natuurlijk ook, vinden ze. Door foto’s met dezelfde achtergrondkleuren te kiezen, houd je het rustig. Als laatste tip geven ze aan dat je voor je meest favoriete foto’s moet gaan, dan blijf je naar je Instawall kijken!  

“Ga voor rustige beelden, zo vormt de Instawall een mooi geheel”

foto instawall

 


Enthousiast geworden? Maak nu met jouw mooiste en leukste herinneringen een Instawall! Hier vind je alle Instawalls.