“We zijn onze engelbewaarders eeuwig dankbaar”

Het einde van het jaar is bijna in zicht. Tijd om alle mooie momenten van het jaar te koesteren. We gaan nadenken over wat we de afgelopen tijd hebben meegemaakt, zowel over leuke als minder leuke momenten. Voor Kathleen (31) is het afgelopen jaar best heftig geweest. Haar zoontje Thomas, ondertussen alweer 4 maanden oud, had vlak na de geboorte een open hartoperatie ondergaan. De gynaecoloog zag deze afwijking tijdens de 20 weken echo. Dat was erg schrikken voor Kathleen, haar man en zoontje Laurens (4). ,,Het waren twee heftige weken. Thomas verbleef op de intensive care totdat hij zelfstandig kon ademen. Hij is echt een vechtertje, stap voor stap ging het beter.’’ Toen het uiteindelijk goed ging met Thomas mocht het gezin naar huis. ,,Eindelijk! Thomas is buiten zijn litteken op zijn borstkast een normaal en gelukkig baby’tje. We zijn onze engelbewaarders eeuwig dankbaar!’’

Wat is het verhaal achter je Instawall? 

,,Ik wilde zo veel mogelijk momenten vastleggen om ons leuke gezinnetje te koesteren, we zijn namelijk hecht aan elkaar verbonden en dat mag gezien worden! Vooral na de moeilijke ziekenhuisperiode van Thomas koesteren we alle mooie momenten uit ons leven.’’

Wat is je favoriete foto binnen deze Instawall en waarom?

,,Ik heb meerdere favorieten. De liefdevolle blik in Laurens zijn ogen voor zijn broertje. Laurens is een voorbeeldige broer, hij is enorm lief voor Thomas. Of het speelse karakter van Laurens, die je op de foto ziet met zijn vader. Al springend zijn spierballen laten showen. Of de foto van mij en mijn man die Thomas vasthouden. De liefde die je voelt als mama en papa is onbeschrijfelijk.’’

“Laurens is een voorbeeldige broer, hij is enorm lief voor Thomas“

Wat waren de reacties op de Instawall van anderen?

,,De reacties zijn super en we krijgen veel complimentjes. Nadat het met Thomas beter ging, kwamen familie, vrienden en kennissen op bezoek. Ze bleven maar naar de Instawall kijken, foto per foto! Ik denk dat nog vele vaders en moeders een Instawall gaan maken ;)’’

Wat vond je het leukste tijdens het maken van je Instawall.

,,De Instawall is een geweldige uitvinding! Gemakkelijk om te maken en al je mooiste foto’s zitten op één collage.’’

“Gezelligheid, familie en een goede gezondheid, meer hoeft niet!”

Hoe ga jij de feestdagen doorbrengen? 

,,Ik kijk elk jaar uit naar de feestdagen. Samen de kerstboom opzetten en hopen op vele cadeautjes. De feestdagen zijn voor ons een echte familieaangelegenheid. Gezelligheid, familie en een goede gezondheid, meer hoeft niet!’’

Story Instawall

Wil jij ook je favoriete herinneringen van het afgelopen jaar samen in één collega? Verzamel al je mooiste en leukste herinneringen en ga aan de slag met je eigen Instawall!