Benieuwd hoe je jouw Instawall het mooist op de foto krijgt? Team Instawall helpt je graag op weg. Door middel van onze 8 tips vergroot je je kans op het winnen van het aankoopbedrag van jouw Instawall. Nu denk je misschien: ‘Ik heb helemaal geen goede camera om de foto mee te schieten!’. Met een mobiele telefoon maak je namelijk net zoveel kans!

 

Instawall plexiglas en aluminium

 

 

Instawall aluminium flatlay

 

 

Instawall storytelling

 

Deze winnaars gingen jou voor!

Get inspired! Om je op weg te helpen naar het perfecte #myinstawall plaatje hebben wij wat inspirerende foto’s voor je verzameld. Je kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen op onze social mediakanalen voor mooie beelden.

Laat je inspireren door de volgende Instawall kampioenen! Deze mooie Instawall foto’s hebben eerder gewonnen: 

#myinstawall winnaars

 

Voorwaarden #myinstawall winactie: 

Om mee te kunnen doen aan de #myinstawall winactie maak je een mooie foto van jouw persoonlijke Instawall, het liefst hoe jij hem hebt gestyld in je interieur. De foto deel je vervolgens online via Facebook of Instagram waarbij je #myinstawall in het bericht plaatst. Hierdoor is jouw foto zichtbaar voor ons en doe je automatisch* mee met de winactie. De winnaar wordt aan het begin van iedere maand bekend gemaakt via Facebook en wint het aankoopbedrag van zijn of haar Instawall terug!

Voorwaarden:

 

*Let op! Als jouw profiel niet openbaar gesteld is, kunnen wij de foto niet bekijken. Wil je heel graag mee doen, maar liever ook je profiel privé houden? Stuur jouw foto en het inspirerende verhaal dan op naar info@instawall.nl.

Meedoen met de winactie maar nog geen Instawall in huis? Ontwerp hier jouw eigen droom Instawall door middel van jouw mooiste foto’s!