Login

Sluit

Registreer

Wij gebruiken cookies
Accepteren

Je hoeft niet ver te reizen om mooie en originele foto’s te maken, het kan namelijk gewoon in eigen land! Lees onze #5 tips over de leukste Instagramwaardige hotspots in Nederland. Plan het dagje uit met je vriend(in) of Instagram Husband en maak dat shot!

1. Frans Halsstraat, de Pijp – Amsterdam

Wake me up when I’m famous! Deze bekende muurschildering heb je vast wel eerder langs zien komen op je tijdlijn. Dit bekende bankje staat in de Frans Halsstraat in de Pijp, Amsterdam. Neem plaats en strike a pose!

2. Museum Voorlinden – Wassenaar

Is het een druilerige zomerdag? Ga dan naar Museum Voorlinden in Wassenaar. Een ideaal dagje uit, want het is overdekt én het museum heeft verschillende ruimtes die schreeuwen om een foto. Van een zwembadkamer tot reusachtige strandgangers, je vindt het allemaal bij Museum Voorlinden. Loop door een wereld van illusies en schiet ondertussen je Instagram feed vol!

3. De Pier – Scheveningen

De Pier in Scheveningen: een hotspot voor jong en oud. Onder de pier vind je vrolijk gekleurde palen waar je mooie foto’s kunt maken. En mocht je geen hoogtevrees hebben, dan kun je in het reuzenrad van veertig meter hoog die op de pier staat! 

4. Stadsjachthaven Reitdiephaven – Groningen

Er gaat niets boven Groningen. Reitdiephaven is een prachtig haventje aan de rand van de stad. Reitdiep is pittoresk, schattig, romantisch, schoon en kleurrijk en daarom zeer fotogeniek. Deze plek is perfect om deze vakantie zomerse plaatjes te schieten. De gekleurde huizen die er ook staan, maken je foto helemaal af!

5. Museumpark Orientalis Heilig Landstichting – Nijmegen

In Museumpark Orientalis Heilig Landstichting in Nijmegen lijkt het net alsof je op vakantie bent in Marokko! Het museum laat je de kleurrijke wereld zien van drie godsdiensten en de cultuur van het Midden-Oosten. Een vliegticket is dus helemaal niet nodig. Je gaat gewoon naar Nijmegen voor je exotische fotoshoot!

Zoals je ziet, Nederland kent genoeg mooie fotogenieke hotspots waar je je helemaal kan uitleven met je camera! Wil je ons je resultaat laten zien? Deel je foto van je favoriete Nederlandse zomermoment met #zomermomentNL en maak kans op je eigen Instawall Aluminium L!

Liefs, team Instawall

Start chat
Kunnen wij je helpen?
Hi! Welkom bij Instawall! Wij staan op werkdagen van 9:00 - 17:00 voor je klaar. Waarmee kunnen wij je helpen?
Powered by