Welk materiaal past in jouw interieur?

Welk materiaal past in jouw interieur?

Aluminium, plexiglas, glas en poster: vier mooie Instawall materialen met ieder hun eigen kenmerken. Benieuwd welk materiaal perfect past bij jou aan de muur? Doe de test en ontdek jouw match!


1. Welk kleurenpalet vind je mooi?

Kleurenpalet

2. Welke plant/bloem mag zeker niet ontbreken in je interieur?

Plant test

3. Op welke stoel neem jij graag plaats?

Stoel test
4. In welke omgeving ga jij het liefst lunchen?

Lunch test

5. Als je iets voor in huis koopt, wat vind je dan belangrijk?

6. Welk woonaccessoire zou bij jou thuis kunnen staan?

Woonaccessoires test

De meeste A's: ALUMINIUM

Jij houdt wel van een stoere en vintage look! Je industriële interieur bestaat o.a. uit stalen, leren en houten elementen. Op de muur zitten wit-, grijs- of zwarttinten gecombineerd met een accentkleur zoals denimblauw of legergroen. Een aluminium Instawall heeft een stoere, matte look en past daarom perfect in jouw interieur. Bovendien is aluminium sterk en duurzaam en is het geschikt voor elk type foto's!

Aluminium Instawall

De meeste B's: GLAS

Jouw huis straalt luxe uit! Je hebt een klassieke en elegante woonstijl inclusief luxe meubels en materialen. Het liefst omring je je met exclusieve woonproducten die (bijna) niemand anders heeft. Met een glas Instawall kies je voor een uniek product wat een ware eyecatcher in je huis zal zijn. Kleuren komen extra intens naar voren en doordat diamantglas sterk, gehard glas is, heb je de beste kwaliteit te pakken!

Glas Instawall

De meeste C's: POSTER

In jouw woning heerst een een rustgevende sfeer. Je voelt je het prettigst binnen de woonstijlen Scandinavisch en/of bohemien: je houdt van lichte kleuren, rechte lijnen en natuurlijke materialen zoals rotan, linnen en hout. Een poster Instawall met een esdoornhouten ophangsysteem zal hier geweldig bij staan! Je favoriete foto’s worden afgedrukt op zijdeglans papier met de beste kwaliteit.

Poster Instawall

De meeste D's: PLEXIGLAS

Jij houdt niet van poespas, maar van strak design. Daarnaast ben je een durfal op het gebied van interieur. Felle kleuren, bijzondere designs, grafische prints: niets is jouw te gek! De plexiglas Instawall zal dan ook een perfecte keuze zijn. Het materiaal heeft een prachtige hoogglans afwerking met een diepte-effect, waardoor kleurenfoto’s er prachtig op uit komen. En wist je dat plexiglas ook vaak wordt gebruikt in musea? Zo haal je dus echt je eigen kunstwerk in huis!

Plexiglas Instawall

Disclaimer: Deze test helpt je een handje op weg als je twijfelt tussen bepaalde materialen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat uitsluitend dat materiaal geschikt is voor bij jouw interieur. Met de inhoud kan je namelijk ook een groot deel sturen naar jouw woonstijl. Heb je nog steeds twijfels? Check dan ons lookbook voor inspiratie van onze klanten of neem even contact met ons op.

Happy memories!

Liefs, team Instawall