Aluminium Instawall

Met een Instawall foto collage op aluminium, maak je van jouw digitale foto’s een kunstwerk voor aan de muur. Je maakt de Instawall aluminium foto collage gemakkelijk via onze online tool. Kies het formaat die het beste in jouw interieur past. Upload jouw digitale foto’s, sleep ze op de gewenste plek in de tool en maak je eigen persoonlijke foto collage. Wij controleren de foto collage persoonlijk en printen hem vervolgens met liefde op hoogwaardig dibond aluminium.

Print techniek foto op aluminium

De Instawall foto collage wordt met liefde direct geprint op dibond aluminium. Bij het printen van jouw persoonlijke foto collage wordt er gebruik gemaakt van UV techniek. Deze techniek zorgt voor een fotografische resolutie en langer behoud van kleuren. De kleur wit in een foto wordt op aluminium niet geprint, dit is namelijk de achtergrond van het materiaal zelf. Hierdoor creëer je diepte en reliëf in de fotoprint en is jouw persoonlijke foto collage nog unieker. Na het printen wordt de Instawall zorgvuldig afgewerkt en vervolgens voorzien van een aluminium ophangsysteem.

Het materiaal aluminium

Voor het printen van jouw Instawall foto collage op aluminium, gebruiken wij het materiaal dibond aluminium. Dit is een mat materiaal met een lichte structuur, wat voor een prachtig industriële uitstraling zorgt. Aluminium heeft een dikte van 3 mm en bestaat uit drie lagen. De buitenste twee lagen zijn gemaakt van wit aluminium. De middelste laag bestaat uit hard kunststof, hierdoor trekt het aluminium niet snel krom en behoudt het de sterke kwaliteit. Door middel van deze sterke combinatie van materialen is jouw Instawall duurzaam.

Maak eenvoudig jouw foto collage op aluminium

In een paar eenvoudige stappen maak je jouw eigen unieke wanddecoratie via onze online tool. Hiervoor kiest je eerst jouw gewenste formaat. Van klein tot groot, vierkant, verticaal of panorama. In onze gebruiksvriendelijke tool kun je waar je ook bent jouw Instawall maken. Vanaf mobiel, tablet of laptop upload je digitale foto’s vanuit verschillende bronnen. Kies een sjabloon en sleep de foto’s op de gewenste plek in de Instawall. Maak vervolgens je eigen unieke kunstwerk. Ruimte over? Gebruik sfeerbeelden of quotes uit onze foto gallerijen. Hulp nodig of wil je graag advies? Neem gerust contact op, vervolgens kijken wij graag persoonlijk met je mee. Voor meer inspiratie kan je ook resultaten van anderen bekijken.

Verschil Aluminum en Plexiglas

Wil jij je mooiste foto’s combineren in een foto collage, maar weet je niet zo goed of je aluminium of plexiglas moet kiezen? Wij begrijpen dat het moeilijk is om te kiezen welk materiaal het beste bij jou en je foto’s past. Aluminium is een mat en industrieel materiaal. Plexiglas is daarentegen een helder materiaal met een weerspiegeling. Meer informatie over de verschillen lees je hier.

Onze favoriete foto collage op aluminium

Wij van Instawall hebben ook een favoriet, de panorama Instawall op aluminium. Wil jij je digitale foto’s combineren in een foto collage? Deze Instawall panorama op aluminium maat L is perfect om boven je bed of bank te hangen en zorgt voor ruimtelijke uitstraling. In deze aluminium Instawall kunnen maar liefst 50 foto’s en is hierdoor een echte eyecatcher in jouw huis!

Aluminium Instawall foto collage ophangen

Geen zorgen over het ophangen van jouw Instawall. Alle foto collages op aluminium worden namelijk voorzien van een handig ophangsysteem. Het ophangsysteem is over de gehele Instawall bevestigd en kan vervolgens met twee schroeven in de muur bevestigd worden.