Aluminium Instawall

Laat je mooiste herinneringen afdrukken op een industriële Instawall aluminium. Plaats je foto’s simpel en eenvoudig via onze tool op de gewenste plaats in de Instawall. Wij printen jouw foto’s met liefde op hoogwaardig dibond aluminium.

De printtechniek van dibond aluminium

Voor het afdrukken van jouw Instawall aluminium wordt er gebruik gemaakt van UV print-techniek. Deze UV techniek zorgt voor een mooie fotografische resolutie door de nieuwste technologie en printkoppen. De techniek zorgt voor hoge intensiteit en behoud van de kleuren. Perfecte hoge resolutieprints zorgen voor een prachtige weergave van jouw Instawall.

De kwaliteit van dibond aluminium

Een fotoprint op aluminium heeft een industriële uitstraling met een prachtig mat effect. Dibond aluminium is tijdloos, weerbestendig en vormvast. Hierdoor kan de aluminium Instawall overal in het interieur worden opgehangen, zowel binnen als buiten. Het aluminium paneel is 3 mm dik en bestaat uit drie lagen: de buitenste lagen zijn gemaakt van aluminium en de tussenliggende laag bestaat uit hard kunststof. Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat jouw Instawall vormvast en duurzaam is.

Jouw foto collage op een Instawall aluminium

Met onze online tool maak je gemakkelijk jouw eigen fotocollage. Hiervoor heb je keuze uit verschillende formaten, van klein tot groot, vierkant of panorama. In de tool kun je op een makkelijke manier eigen foto’s vanuit verschillende bronnen uploaden. Sleep de foto’s op de gewenste plek binnen de Instawall en maak je eigen unieke kunstwerk. Bekijk ook onze inspiratie pagina om je Instawall nog leuker te maken met handige tips.