Aluminium Instawall

Laat je mooiste herinneringen afdrukken op een industriële aluminium Instawall. Plaats je foto’s simpel en eenvoudig via onze tool op de gewenste plaats in de Instawall. Wij printen jouw foto’s met liefde en zorg op hoogwaardig aluminium.

De printtechniek van dibond aluminium 
Voor het afdrukken van het aluminium wordt gebruik gemaakt van UV print-techniek. Deze UV techniek zorgt voor een mooie fotografische resolutie door de nieuwste technologie en printkoppen. De techniek zorgt voor hoge intensiteit en behoud van de kleuren. Perfecte hoge resolutieprints zorgen voor een prachtige weergave van jouw Instawall.

De kwaliteit van dibond aluminium 
Een fotoprint op aluminium heeft een industriële uitstraling met een prachtig mat effect. Dibond aluminium is tijdloos, weerbestendig en vormvast. Hierdoor kan de aluminium Instawall overal in het interieur worden opgehangen, zowel binnen als buiten. Het aluminium paneel is 3 mm dik en bestaat uit drie lagen: de buitenste lagen zijn gemaakt van aluminium en de tussenliggende laag bestaat uit hard kunststof. Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat jouw Instawall vormvast en duurzaam is.

Jouw foto collage op een Instawall aluminium
Met onze online tool maak je gemakkelijk jouw eigen fotocollage. Hiervoor heb je keuze uit verschillende formaten, van klein tot groot, vierkant of panorama. In de tool kun je op een makkelijke manier eigen foto’s vanaf je telefoon of computer uploaden of uit Instagram toevoegen. Sleep de foto’s op de gewenste plek binnen de Instawall en maak je eigen unieke kunstwerk. Check ook onze inspiratie pagina om je Instawall nog leuker te maken met handige tips.