Glas Instawall

Een schitterende en heldere Instawall, is een fotoprint op echt glas. Deze Instawall wordt geprint op gehard diamantglas, waardoor de kleuren en kwaliteit helderder en intenser overkomen dan op plexiglas. Diamantglas is een heldere glassoort waarbij geen groene gloed zichtbaar is. Kies je mooiste foto’s uit laat ze tot leven komen in een exclusieve Instawall van echt glas.

Printtechniek op diamantglas
De Instawall op glas wordt direct geprint op 4mm dik gehard diamantglas. Met de UV print-techniek wordt de inkt direct gedroogd met UV-licht, waardoor de print zeer duurzaam is en van hoge kwaliteit. Gehard diamantglas kent geen structuur, hierdoor wordt de Instawall haarscherp afgedrukt. Aan de achterzijde van de glasplaat wordt een dunne witte achtergrond geplaatst, zodat het gratis ophangsysteem niet zichtbaar is.

De kwaliteit van echt glas
De foto collage op echt glas is zeer duurzaam en gemaakt van sterk materiaal. De glazen Instawall is 2,5 keer zwaarder dan een Instawall op plexiglas, zeer sterk en weerbestendig. De kleuren komen op het diamantglas scherper en intenser over en de randen van de Instawall worden netjes afgewerkt en gepolijst. Tot slot wordt de Instawall op glas afgewerkt met een witte laag tegen de achterzijde waarop het ophangsysteem wordt gemonteerd. Het ophangsysteem is 1,5 cm dik, waardoor de Instawall een prachtig zwevend effect krijgt.

Jouw foto collage op een Instawall van gehard glas
Je maakt gemakkelijk een foto collage op glas door in onze tool. Log in en upload je mooiste foto’s. Kies een formaat dat bij jou interieur past en sleep de foto’s op de gewenste plek. Tips en mogelijkheden om je Instawall nog mooier te maken, vind je op de inspiratie pagina.
Maak er een uniek kunstwerk van, happy memories!