Plexiglas Instawall

Leg je mooiste herinneringen vast in een Instawall op plexiglas. Plexiglas geeft een bijzondere uitstraling aan je Instawall en zorgt voor een prachtig diepte-effect van jouw foto’s. De fotocollage op plexiglas is verkrijgbaar in verschillende formaten. Kies zelf je mooiste foto’s uit en wij printen de Instawall met fotografische resolutie op plexiglas.

Printtechniek van plexiglas
De Instawall op plexiglas wordt met een fotografische resolutie geprint, waardoor de print haarscherp is en van hoge kwaliteit. Het plexiglas wordt direct bedrukt door de UV printer. Bij deze techniek wordt de inkt na het printen uitgehard door blootstelling van UV-licht, wat zorgt voor een hoogwaardige en duurzame printlaag. Op de achterzijde van de plexiglas plaat wordt een dunne witte achtergrond geplaatst zodat het gratis ophangsysteem niet zichtbaar is en je de Instawall bij ontvangst zo kan ophangen.

De kwaliteit van plexiglas
Plexiglas wordt ook wel Acrylaat of perspex genoemd en is een exclusieve manier om foto’s haarscherp te laten schitteren. Plexiglas heeft een hoogglanseffect en is UV gestabiliseerd, wat zorgt voor duurzaamheid van de kleuren en een prachtig behoud van de fotocollage. De Instawall fotocollage wordt geprint op een 4 mm dikke plexiglas plaat die 2,5 keer lichter is dan echt glas.

Jouw foto collage op een Instawall plexiglas
Met onze online tool maak je zelf gemakkelijk jouw eigen fotocollage. Hiervoor heb je de keuze uit verschillende formaten, van middelgroot tot groot, vierkant of panorama. Upload je eigen foto’s gemakkelijk in de tool en sleep ze op de gewenste plek. Laat je inspireren op onze inspiratie pagina’s met handige tips om je Instawall nog leuker en unieker te maken.

Happy memories!