Poster Instawall

Een Instawall poster is een premium manier om je foto’s scherp te laten afdrukken. Door een fine-art fotoprinter wordt elk detail in fotografische resolutie op mat fotopapier geprint. Ontwerp je Instawall op een poster in jouw favoriete formaat en breng je mooiste momenten tot leven. Let op, de poster wordt zonder ophangsysteem geleverd. Het ophangsysteem is apart verkrijgbaar.

Printtechniek van de poster
Het fotopapier wordt met veel aandacht en zorg geproduceerd bij ons productiebedrijf in Duitsland. De Instawall wordt geprint met een fine-art printer, die de meest kleine pixels haarscherp kan afdrukken. De printer is uitgerust met de nieuwste inktjet technologieën en zorgt voor perfecte foto afdrukken. De printer print negen vaste kleuren in perfecte fotokwaliteit en zorgt voor langdurig resultaat.

De kwaliteit van premium poster
Een foto op poster laat jouw mooiste herinneringen weer tot leven komen en zorgt voor een kwalitatief perfecte afdruk van de fotocollage. Een Instawall poster kan in verschillende maten worden samengesteld, van kleine tot grote posters en altijd haarscherp afgedrukt op premium mat fotopapier. De poster wordt na productie zorgvuldig gecontroleerd en ingepakt, zodat deze in tip-top staat naar jou verstuurd wordt.

Jouw unieke foto’s op een Instawall poster
Een Instawall op een poster kan je gemakkelijk samenstellen via onze eigen tool op de website. Kies het gewenste formaat (van small tot extra large of panorama) en upload je eigen foto’s vanaf de computer, telefoon of via een ander device. Sleep vervolgens je geüploade foto’s in het frame in de tool en maak er een uniek kunstwerk van. Voor leuke tips om je Instawall nog mooier te maken, kan je even een kijkje nemen op onze inspiratie pagina.
Happy Memories!