Login

Sluit

Registreer

Wij gebruiken cookies
Accepteren

Contact

Meer informatie

Heb je vragen over de tool, de producten of over je bestelling? Wij staan 5 dagen per week voor je klaar en geven doorgaans binnen 2 uur reactie 🙂

COVID-19 Instawall beleid

Instawall streeft ernaar om onze klanten zo min mogelijk hinder te laten ervaren van de huidige situatie rondom het corona virus. Dit doen wij door gewoon bereikbaar te zijn op de reguliere tijden van onze klantenservice en onze orders op onze gebruikelijke wijze te verwerken.

Wij zullen tot tenminste 7 april 2020 met een aangepaste bezetting werken. Ondertussen doen wij onze uiterste best om alles in goede orde te verwerken maar vragen daarbij om jullie begrip bij eventuele vertragingen. Wij zijn in deze situatie ook afhankelijk van onze partners zoals PostNL. Ook zij doen er alles aan om gewoon op de reguliere manier hun werkwijze te vervolgen. Je kunt je Instawall daarom gewoon bij ons bestellen.

Let op: bij aflevering van de pakketten tekent de bezorger voor ontvangst. Hij vraagt hierbij wel voor de laatste 3 cijfers van je legitimatiebewijs. Dus daar kun je je alvast op voorbereiden. Tevens is het door stijging van online bestellingen op dit moment erg druk bij PostNL, hierdoor kan een levering een werkdag langer duren dan dat je gewend bent en we hopen hierbij op je begrip.

Mocht je vragen hebben over je bestelling, kun je contact met ons opnemen via whatsapp, mail en telefoon. Je kunt de updates rondom ons beleid via deze pagina blijven volgen. Wij kijken uit naar je bestelling! 

Liefs,
Team Instawall

Telefoon


+31 (0)72 511 43 94

Whatsapp


+31 (0)6 33 41 36 60

Mail


hello@instawall.nl

Adres


Oudegracht 204 – 206
1811 CR Alkmaar
Nederland

Heb je een account verzoek?

Wil je graag je account op Instawall verwijderen? Stuur een mailtje naar hello@instawall.nl, dan nemen we jouw verzoek in behandeling.

Start chat
Kunnen wij je helpen?
Hi! Welkom bij Instawall! Wij staan op werkdagen van 9:00 - 17:00 voor je klaar. Waarmee kunnen wij je helpen?
Powered by