Instawalls

 

Een foto collage met jouw digitale foto’s

Bij  Instawall maak je persoonlijke wanddecoratie van jouw mooiste foto’s, met liefde geprint op verschillende materialen. Een Instawall foto collage is unieke wanddecoratie, geschikt voor elk interieur. Kies voor stoer aluminium, helder plexiglas, ècht glas of mat posterpapier en creëer je eigen piece of art. Kies het materiaal wat het beste bij jou past en maak je Instawall in onze online tool. Alle Instawall foto collages worden met veel zorg en met hoge kwaliteit geprint, zodat je verzekerd bent van een prachtig eindresultaat.

 

Twijfel over het materiaal?

Heb je vragen of vind je het lastig om te bepalen welk materiaal het beste bij jou past, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met het creëren van jouw ideale wanddecoratie.

 

Persoonlijke behandeling van jouw Instawall

Iedere Instawall is bijzonder en wordt daarom persoonlijk gecontroleerd. Zo controleren wij de kwaliteit van de foto’s voor een prachtig eindresultaat. Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen klanten? Bekijk hier de berichten.

 

Levertijd


Elke Instawall is natuurlijk persoonlijk en hebben wij daarom niet op voorraad. Na het plaatsen van jouw bestelling nemen we de Instawall spoedig in behandeling. Wij controleren de foto collage persoonlijk en maken deze klaar voor productie. We streven ernaar om elke Instawall binnen één week te verzenden. Heb je de Instawall voor een bepaalde datum nodig? Neem dan gerust contact met ons op, dan doen wij ons uiterste best om jou te helpen.

Glas Instawall

Met een Instawall op glas wordt de fotocollage geprint op diamantglas. Door de UV printtechniek op gehard glas ontstaat een prachtig diepte-effect in de foto collage. Diamantglas is 4 mm gehard glas waardoor de foto helderder en intenser overkomt. De randen van de Instawall op glas zijn gepolijst, dit zorgt voor een zachte en sublieme afwerking.

Passe partout Instawall

De Instawall passe partout is een fotocollage in een hagelwit passe partout frame, omgeven door een witte- of zwarte houten lijst. De Instawall wordt gedrukt op fotopapier met een fine art printer, wat zorgt voor een haarscherpe foto kwaliteit. De passe partout is een prachtig, modern pareltje uit onze collectie.

Poster Instawall

Een fotocollage op een poster is een fine art fotoprint met hoge kleurenintensiteit. De Instawall wordt met de nieuwste technieken gedrukt op mat fotopapier, hierdoor hebben de kleuren een helder contrast en hebben zij een langdurig behoud. Het ophangsysteem is apart verkrijgbaar.