Instawalls

Een collage van foto’s verzameld door jou
Een Instawall is een persoonlijk kunstwerk van jouw mooiste herinneringen op verschillende materialen afgedrukt. Jouw eigen foto’s in een Instawall is de meest bijzondere wanddecoratie voor elk interieur. Daarnaast is een Instawall ook zeer geschikt om cadeau te geven.Een Instawall kan afgedrukt worden op vier verschillende materialen. Je hebt hierbij de keuze uit dibond aluminium, glas, passe-partout, plexiglas en poster. Kies het materiaal wat het beste bij jou past en begin met het samenstellen van de Instawall. Alle Instawall foto producten worden met veel zorg en onder hoge standaarden geproduceerd, zodat je verzekerd bent van een prachtig eindresultaat.

Aluminium Instawall

Een Instawall op dibond aluminium geeft jouw fotocollage een industriële uitstraling en is een mooie toevoeging aan elk interieur. Dibond aluminium wordt direct bedrukt met UV techniek, wat zorgt voor levensechte kleuren.

Plexiglas Instawall

Een Instawall op plexiglas is een exclusieve manier om je prachtige fotocollage in je interieur te laten stralen. Plexiglas heeft een hoogglanseffect en is UV gestabiliseerd voor behoud en intensiteit van de kleuren in de foto’s.

Glas Instawall

Met een Instawall op glas wordt de fotocollage geprint op diamantglas. Door de UV printtechniek op gehard glas ontstaat een prachtig diepte-effect in de foto collage. Diamantglas is 4 mm gehard glas waardoor de foto helderder en intenser overkomt. De randen van de Instawall op glas zijn gepolijst, dit zorgt voor een zachte en sublieme afwerking.

Passe partout Instawall

De Instawall passe partout is een fotocollage in een hagelwit passe partout frame, omgeven door een witte- of zwarte houten lijst. De Instawall wordt gedrukt op fotopapier met een fine art printer, wat zorgt voor een haarscherpe foto kwaliteit. De passe partout is een prachtig, modern pareltje uit onze collectie.

Poster Instawall

Een fotocollage op een poster is een fine art fotoprint met hoge kleurenintensiteit. De Instawall wordt met de nieuwste technieken gedrukt op mat fotopapier, hierdoor hebben de kleuren een helder contrast en hebben zij een langdurig behoud.