Instawalls

Een collage van foto’s verzameld door jou
Een Instawall is een persoonlijk kunstwerk van jouw mooiste herinneringen op verschillende materialen afgedrukt. Jouw eigen foto’s in een Instawall is de meest bijzondere wanddecoratie voor elk interieur. Daarnaast is een Instawall ook zeer geschikt om cadeau te geven.Een Instawall kan afgedrukt worden op vier verschillende materialen. Je hebt hierbij de keuze uit dibond aluminium, glas, passe-partout, plexiglas en poster. Kies het materiaal wat het beste bij jou past en begin met het samenstellen van de Instawall. Alle Instawall foto producten worden met veel zorg en onder hoge standaarden geproduceerd, zodat je verzekerd bent van een prachtig eindresultaat.

Glas Instawall

Met een Instawall op glas wordt de fotocollage geprint op diamantglas. Door de UV printtechniek op gehard glas ontstaat een prachtig diepte-effect in de foto collage. Diamantglas is 4 mm gehard glas waardoor de foto helderder en intenser overkomt. De randen van de Instawall op glas zijn gepolijst, dit zorgt voor een zachte en sublieme afwerking.

Passe partout Instawall

De Instawall passe partout is een fotocollage in een hagelwit passe partout frame, omgeven door een witte- of zwarte houten lijst. De Instawall wordt gedrukt op fotopapier met een fine art printer, wat zorgt voor een haarscherpe foto kwaliteit. De passe partout is een prachtig, modern pareltje uit onze collectie.