Login

Sluit

Registreer

Wij gebruiken cookies
Accepteren

Fotoboek hardcover

Blader door je favoriete foto’s, opnieuw en opnieuw. Onze fotoboeken zijn mooi in hun eenvoud. Jouw foto’s, met hoge kwaliteit geprint in een strak, minimalistisch fotoboek.
Instawall fotoalbums worden geprint op mat, 200 grams fotoboekenpapier. De boeken zijn afgewerkt met een harde kaft. Het maken doe je eenvoudig in onze online tool. Je hoeft dus geen programma te downloaden en kunt het project tussentijds gewoon online opslaan Minder
  • Vanaf €29,99
  • 24 tot 200 pagina’s
  • Binnen 3-4 werkdagen in huis
Meer informatie
Maak Fotoboek
Jouw mooiste foto’s, bij elkaar gebonden in één fotoboek

Genoeg ruimte voor al jouw foto’s

Onze fotoboeken hebben prachtig visuele ontwerpen die je vindt in de tool. De fotoboeken starten bij 24 pagina’s en in de tool voeg je eenvoudig extra pagina’s toe.

Meerprijs extra pagina’s:
• Fotoboek 21×21: €0,59 per pagina
• Fotoboek 30×30: €0,99 per pagina

Voor nu en later

Het leven bestaat uit talrijke belangrijke momenten en mooie herinneringen. Bij Instawall zorgen wij er graag voor dat je deze keer op keer kunt beleven. Welke momenten dat voor jou ook zijn, door ze te bundelen in de fotoboeken van Instawall blijven ze dicht bij je. Dankzij onze mooie kwaliteit kun je ze vasthouden voor altijd.

De fotoboeken hebben een hardcover kaft en het 200 grams-papier geeft het geheel een strakke en kwalitatieve uitstraling.

Zo eenvoudig kan het zijn

Wij geloven in de eenvoud van het maken. Je hoeft geen programma te downloaden om je fotoboeken te maken en je kunt het project tussentijds gewoon online opslaan. Geloof ons, het maken van je fotoboek gaat sneller dan je denkt.

Daarnaast helpen wij jou graag bij het samenstellen van beelden. Kies bijvoorbeeld voor een van de vaste ontwerpen in de online tool en laat jouw foto’s automatisch invullen of kies zelf voor de indeling. Mocht je toch liever persoonlijk advies nodig hebben bij het maken van jouw creatie, dan staat ons team graag voor je klaar!

Direct naar de fotoboeken tool