Login

Sluit

Registreer

Wij gebruiken cookies
Accepteren

Fotoboek hardcover

Blader door je favoriete foto’s, opnieuw en opnieuw. Onze fotoboeken zijn mooi in hun eenvoud. Jouw foto’s, met hoge kwaliteit geprint in een strak, minimalistisch fotoboek.
Instawall fotoalbums worden geprint op mat, 200 grams fotoboekenpapier. De boeken zijn afgewerkt met een harde kaft. Het maken doe je eenvoudig in onze online tool. Je hoeft dus geen programma te downloaden en kunt het project tussentijds gewoon online opslaan Minder
  • Vanaf €29,99
  • 24 tot 200 pagina’s
  • Binnen 3-4 werkdagen in huis
Meer informatie
Maak Fotoboek
Jouw mooiste foto’s, bij elkaar gebonden in één album

Genoeg ruimte voor al jouw foto’s

Onze fotoboeken hebben prachtig visuele ontwerpen die je vindt in de tool. De boeken starten bij 24 pagina’s en in de tool voeg je eenvoudig extra pagina’s toe.

Meerprijs extra pagina’s:
• Fotoboek 21×21: €0,59 per pagina
• Fotoboek 30×30: €0,99 per pagina

Voor nu en later

Welke momenten er voor jou ook belangrijk zijn, door ze te bundelen in een boek van mooie kwaliteit kun je ze vasthouden voor altijd.

Het fotoboek heeft een hardcover kaft en het 200 grams-papier maakt het tot een fotoboek van goede kwaliteit, dat altijd mooi blijft.

Zo eenvoudig kan het zijn

Wij geloven in de eenvoud van het maken. Kies een van de visuele ontwerpen in de online tool, laat jouw foto’s automatisch invullen of kies zelf voor de indeling. Je hoeft geen programma te downloaden en kunt het project tussentijds gewoon online opslaan. Geloof ons, het maken van je fotoboek gaat sneller dan je denkt!