10% korting! 🚀 Gebruik code: ‘SAVE10

Login

Sluit

Registreer

Wij gebruiken cookies
Accepteren

Fotoboek hardcover

Blader door je favoriete foto’s, opnieuw en opnieuw. Onze fotoboeken zijn mooi in hun eenvoud. Jouw foto’s, met hoge kwaliteit geprint in een strak, minimalistisch fotoboek.
Instawall fotoalbums worden geprint op mat, 200 grams fotoboekenpapier. De boeken zijn afgewerkt met een harde kaft. Het maken doe je eenvoudig in onze online tool. Je hoeft dus geen programma te downloaden en kunt het project tussentijds gewoon online opslaan Minder
  • Vanaf €29,99
  • 24 tot 200 pagina’s
  • Binnen 3-4 werkdagen in huis
Meer informatie
Maak Fotoboek
Jouw mooiste foto’s, bij elkaar gebonden in één fotoboek

Genoeg ruimte voor al jouw foto’s

Onze fotoboeken hebben prachtig visuele ontwerpen die je vindt in de tool. De fotoboeken starten bij 24 pagina’s en in de tool voeg je eenvoudig extra pagina’s toe.

Meerprijs extra pagina’s:
• Fotoboek 21×21: €0,59 per pagina
• Fotoboek 30×30: €0,99 per pagina

Voor nu en later

Het leven bestaat uit talrijke belangrijke momenten en mooie herinneringen. Bij Instawall zorgen wij graag dat je je herinneringen keer op keer kunt beleven. Welke momenten er voor jou ook belangrijk zijn, door ze te bundelen in de fotoboeken van Instawall blijven ze dicht bij je. Dankzij onze mooie kwaliteit kun je ze vasthouden voor altijd.

De fotoboeken hebben een hardcover kaft en het 200 grams-papier geeft het geheel een strakke en kwalitatieve uitstraling. Bovendien zorgt dit ervoor dat de fotoboeken duurzaam in gebruik zijn zodat je ze met iedereen kunt delen.

Zo eenvoudig kan het zijn

Wij geloven in de eenvoud van het maken. Daarnaast helpen wij jou graag bij het samenstellen van beelden. Kies bijvoorbeeld een van de vaste ontwerpen uit onze collectie in de online tool. Of laat jouw foto’s automatisch invullen en kies zelf voor de indeling. Je hoeft geen programma te downloaden om je fotoboeken te maken en je kunt het project tussentijds gewoon online opslaan. Geloof ons, het maken van je fotoboek gaat sneller dan je denkt. Mocht je toch liever persoonlijk advies nodig hebben bij het maken van jouw creatie, ons team staat graag voor je klaar!

Start chat
Kunnen wij je helpen?
Hi! Welkom bij Instawall! Wij staan op werkdagen van 9:00 - 17:00 voor je klaar. Waarmee kunnen wij je helpen?
Powered by