Login

Sluit

Registreer

Wij gebruiken cookies
Accepteren

Fotoprint op aluminium

Meer informatie
Aluminium is favoriet bij professionele fotografen.

Mat en stoer

Aluminium is ons meest populaire materiaal. En dat is niet voor niets. Een foto op aluminium krijgt een stoere, matte look. Zwart-wit foto’s krijgen prachtig contrast en kleuren spatten van de muur. Waardoor elk type foto voor aluminium geschikt is.

Aluminium is favoriet bij fotografen, vooral vanwege de matte afwerking. Met dit materiaal weet je zeker dat jouw fotoprint een professionele uitstraling krijgt.

Hoogwaardig aluminium

Aluminium, ook wel dibond aluminium of kortweg dibond genoemd, bestaat uit drie lagen. Twee dunne aluminiumlagen met daartussen een harde kunststof kern. Hierdoor is het een sterk en duurzaam materiaal. Aluminium heeft veel voordelen. Het is namelijk weerbestendig, trekt niet krom én is bestand tegen zonlicht. De kleuren van een foto op aluminium blijven dus altijd mooi. Ga jij voor een fotoprint op aluminium?

Fotovergroting

Laat je mooiste foto op groot formaat afdrukken. Kies voor één van onze vier hoogwaardige materialen: aluminium, glas, plexiglas of poster. Kies hieronder de verhouding, het formaat en het materiaal en upload jouw foto.
Alle fotoprints op aluminium, plexiglas en glas worden inclusief gratis ophangsysteem binnen één week bij jou thuisbezorgd. Het poster ophangsysteem is apart verkrijgbaar Minder
Orientatie
Afmetingen
Selecteer afmetingen
  • Vanaf €19,99
  • Verzekerd verzonden via Post NL of DPD
  • Binnen één week aan de muur
  • 100% kwaliteitsgarantie
Meer informatie
Upload afbeelding
Start chat
Kunnen wij je helpen?
Hi! Welkom bij Instawall. Wij staan op werkdagen van 9:00 - 17:00 voor je klaar. Waarmee kunnen wij je helpen?
Powered by