FLASH SALE ⭐️ 10% korting met 'FALL10'

Sluit

Registreer

Fotoprint op poster

Meer informatie
Een oldskool poster van je favoriete foto

Premium papier

Je favoriete foto, groot aan de muur. Onze posters worden met een fine-art fotoprinter afgedrukt op 190 grams zijdeglans papier. Het grote kleurbereik van de printer zorgt voor een hoge kwaliteit print. Dankzij de nieuwste printtechnieken zorgen we ervoor dat elke poster een plaatje wordt.

Tip: Combineer je poster met ons handgemaakte houten ophangsysteem.

Kies je maat & materiaal en upload je eigen foto.

Fotovergroting

Laat je mooiste foto op groot formaat afdrukken. Kies voor één van onze vier hoogwaardige materialen: aluminium, glas, plexiglas of poster. Kies hieronder de verhouding, het formaat en het materiaal en upload jouw foto.
Alle fotoprints op aluminium, plexiglas en glas worden inclusief gratis ophangsysteem binnen één week bij jou thuisbezorgd. Het poster ophangsysteem is apart verkrijgbaar Minder
Orientatie
Afmetingen
Selecteer afmetingen
  • Vanaf €19,99
  • Verzekerd verzonden met Post NL of DPD
  • Binnen één week aan de muur
  • 100% kwaliteitsgarantie
Upload afbeelding

5-sterren Poster

Een poster hang je makkelijk aan de muur met onze clips, het ophangsysteem of een eigen lijst. Zo maak je eenvoudig wanddecoratie van jouw eigen foto’s, hoe tof is dat.

Tip: Combineer je poster met ons handgemaakte houten ophangsysteem.

Poster ophangsysteem

Hang je poster op met een mooi, stevig poster ophangsysteem. Dit houten poster ophangsysteem is gemaakt van esdoornhout met een lichte houtnerf en past perfect bij onze Instawall posters.
De poster klemt stevig tussen de houten latjes, die aangedraaid kunnen worden met de bijgeleverde inbussleutel. Het poster ophangsysteem kun je daarom steeds opnieuw gebruiken, ook voor andere posters. Het leren koord is van lichtbruin suede.  Het poster ophangsysteem wordt handgemaakt door een meubelmaker uit Noord-Holland Minder
  • Handgemaakt door onze lokale meubelmaker
  • Perfect op maat gemaakt voor Instawall posters
  • Duurzaam in gebruik, steeds opnieuw.
  • Verkrijgbaar in 60, 70, 80, 100, 120 en 140 cm
In winkelmand