Login

Sluit

Registreer

Wij gebruiken cookies
Accepteren

Online giftcard

Op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Verras vrienden of familie met een Instawall giftcard. Zo kunnen zij naar eigen wens een Instawall collage, fotoprint of album samenstellen.
Kies het gewenste bedrag en ontvang de giftcard direct in je mailbox. Liever een giftcard in een leuke cadeauverpakking? Voor €1,99 extra heb je de giftcard per post binnen 1-3 werkdagen in huis Minder
  • Geldig op alle producten
  • Online of per post
  • Vanaf € 10,-
Meer informatie
In winkelmand
De Instawall giftcard: geef een origineel cadeau

Last-minute gift?

Last minute uitpakken met een cadeau? Dan is de Instawall online giftcard de ideale oplossing. Zodra je je bestelling hebt geplaatst, krijg je de online giftcard direct in je mailbox.

Liever een kaartje? De giftcard in cadeauverpakking ligt binnen 1-3 werkdagen op de deurmat.

Story on the wall

Met een Instawall giftcard geef je een origineel cadeau. Een giftcard is te gebruiken voor het maken van alle Instawall producten.

Een Instawall of fotoprint is een persoonlijk kunstwerk van je eigen foto’s. Maak unieke wanddecoratie die nergens anders aan de muur hangt! Blader je liever door je eigen boek? Onze fotoboeken hebben een prachtig visuele lay-out en het samenstellen is eenvoudiger dan ooit. Wat je ook maakt, met de producten van Instawall komen je mooiste momenten steeds opnieuw tot leven.