Bekijk direct onze nieuwe website 🚀

Login

Sluit

Registreer

Wij gebruiken cookies
Accepteren

Poster ophangsysteem

Hang je poster op met een mooi, stevig poster ophangsysteem. Dit houten poster ophangsysteem is gemaakt van esdoornhout met een lichte houtnerf en past perfect bij onze Instawall posters.
De poster klemt stevig tussen de houten latjes, die aangedraaid kunnen worden met de bijgeleverde inbussleutel. Het poster ophangsysteem kun je daarom steeds opnieuw gebruiken, ook voor andere posters. Het leren koord is van lichtbruin suede.  Het poster ophangsysteem wordt handgemaakt door een meubelmaker uit Noord-Holland Minder
  • Handgemaakt door onze lokale meubelmaker
  • Perfect op maat gemaakt voor Instawall posters
  • Duurzaam in gebruik
Meer informatie
In winkelmand
Ons houten ophangsysteem, vakwerk uit Noord-Holland

Lokaal vakwerk

Onze houten ophangsystemen worden met de hand gemaakt, hier om de hoek in Noord-Holland. En dat zie je. Mooie natuurlijke materialen en echt vakwerk. Of het nu een fotoprint of een Instawall is, het hout geeft een warm tintje aan de poster.

Het systeem is verkrijgbaar in verschillende formaten. Heb je advies nodig of ben je benieuwd welk formaat geschikt is voor jouw poster? Neem gerust contact op met ons Instawall team. De ophangsystemen worden op maat besteld, hierdoor kunnen we niet afwijken van de standaard formaten.