Login

Sluit

Registreer

Wij gebruiken cookies
Accepteren

Poster ophangsysteem

Hang je poster op met een mooi, stevig poster ophangsysteem. Dit houten poster ophangsysteem is gemaakt van esdoornhout met een lichte houtnerf en past perfect bij onze Instawall posters.
De poster klemt stevig tussen de houten latjes, die aangedraaid kunnen worden met de bijgeleverde inbussleutel. Het poster ophangsysteem kun je daarom steeds opnieuw gebruiken, ook voor andere posters. Het leren koord is van lichtbruin suede.  Het poster ophangsysteem wordt handgemaakt door een meubelmaker uit Noord-Holland Minder
  • Handgemaakt door onze lokale meubelmaker
  • Perfect op maat gemaakt voor Instawall posters
  • Duurzaam in gebruik, steeds opnieuw.
Meer informatie
In winkelmand
Ons houten ophangsysteem, vakwerk uit Noord-Holland

Lokaal vakwerk

Ons houten ophangsysteem wordt met de hand gemaakt door onze lokale leverancier die gevestigd is hier om de hoek in Noord-Holland. En dat kun je duidelijk zien. Hij bestaat uit mooie duurzame en natuurlijke materialen, echt vakwerk. Vandaar dat onze voorraad maandelijks wordt verrijkt en zorgvuldig ingepakt door ons team.

Het systeem is speciaal ontwikkeld voor posters. Of het nu een enkele fotoprint of een Instawall is, het hout geeft een natuurlijke touch aan elke poster. Op onze Instagram vind je mooie voorbeelden en inspiratie. Het ophangsysteem is verkrijgbaar in verschillende formaten, maar dat is afhankelijk van het formaat van jouw poster. Heb je toch advies nodig of ben je benieuwd welk formaat geschikt is voor jouw poster? Neem gerust contact op met ons Instawall team, wij adviseren je graag in het uitzoeken van jouw systeem.