Login

Sluit

Registreer

Wij gebruiken cookies
Accepteren

Tijdens de topdrukte van de afgelopen feestdagen kregen wij een bestelling binnen van Bert (31). Hij liet ons weten deze snel te willen ontvangen, vanwege zijn bijzondere plan om zijn grote liefde Katrien (32) ten huwelijk te vragen! 

De twee waren al een langere tijd vrienden, maar pas na tién jaar sloeg de vonk over. Toen dat zover was, ging het snel: binnen een jaar woonde ze samen en in de zomer van 2018 bedacht Bert zijn plan om Katrien ten huwelijk te vragen. Foto’s zijn voor hem van onschatbare waarde: elke foto is een momentopname van een herinnering. Hoe mooi om al die momenten samen te laten komen tijdens het huwelijksaanzoek!


The date

Op 6 januari speelt Bert met KVK Daltons een voetbalwedstrijd tegen zijn oude voetbalclub, FC Lambrecht, waar zijn zwagers-to-be spelen. In zijn buurt één van de meest besproken duels, aangezien de voetbalclubs amper 5 kilometer uit elkaar liggen. Alle vrienden en familie stonden langs de lijn, dé uitgelezen kans om op één knie te gaan voor zijn Katrien!


Het moment suprême

Katrien dacht alleen de wedstrijdbal naar het veld te brengen, maar midden op het veld stond een enorm cadeau op haar te wachten: een Instawall vol mooie momenten. Terwijl Katrien naar al hun mooie herinneringen keek, ging Bert op zijn knie en hielden familie en vrienden de grote woorden in de lucht: “wil je met me trouwen?”  


Volmondig kwam het Ja-woord! Bert en Katrien vonden de reacties overweldigend: ze kregen bijna 1000 likes op social media en de gelukwensen bleven maar binnenstromen. Momenteel zijn ze bezig met het plannen van ‘de grote dag’, waarvoor ze een fotograaf willen inhuren, die voor prachtige trouwfoto’s moet zorgen om achteraf te gebruiken voor een nieuwe instawall.

What’s next?

Zo zie je maar weer: achter elke Instawall zit een verhaal! De toekomstige echtgenoten zitten momenteel op een roze wolk en gaan met Valentijn lekker samen uiteten. Wat doen jullie met Valentijn? Zoek jij nog een leuk cadeautje voor je geliefde? Maak dan nu een eigen Instawall met alle mooie herinneringen van jou en je lieveling!

Start chat
Kunnen wij je helpen?
Hi! Welkom bij Instawall! Wij staan op werkdagen van 9:00 - 17:00 voor je klaar. Waarmee kunnen wij je helpen?
Powered by