Login

Sluit

Registreer

Wij gebruiken cookies
Accepteren

Instawalls

Maak van je favoriete foto’s een Instawall fotocollage. Kies de maat en het materiaal hieronder en start met maken. In de tool stel je eenvoudig jouw Instawall samen.
Welk materiaal je ook kiest, een Instawall wordt met de nieuwste techniek en de beste kwaliteit geprint. Aluminium, plexiglas en glas Instawalls worden geleverd met een ophangsysteem aan de achterzijde, zodat je de Instawall eenvoudig aan de muur hangt. Poster Instawalls kunnen gecombineerd worden met een houten ophangsysteem, die apart verkrijgbaar is.

Elke Instawall wordt met veel zorg op hoogwaardig materiaal geprint, zodat je altijd verzekerd bent van een high quality piece of art. Minder
Afmetingen
Selecteer afmetingen
  • Al vanaf €29,99
  • Verzekerd verzonden via PostNL & DPD
  • 100% kwaliteitsgarantie
Je favoriete foto’s, strak aan de muur

Instawall materialen

Aluminium

Aluminium geeft jouw Instawall een industriële look. Het zorgt voor een matte print en past goed bij een Scandinavisch interieur. Zowel kleuren als zwart-wit komen op aluminium prachtig uit.

Meer informatie

Plexiglas

Plexiglas is een hoogwaardig, kunststof materiaal. Het geeft jouw Instawall een stoere, luxe uitstraling. Plexiglas heeft een licht spiegelend effect en vooral kleuren komen prachtig uit.

Meer informatie

Glas

Diamantglas wordt bedrukt door middel van UV-techniek, wat zorgt voor een haarscherpe print. Gehard glas is sterk en duurzaam materiaal en geeft een luxe uitstraling aan de foto’s.

Meer informatie

Poster

Een Instawall poster is een fine-art fotoprint, gedrukt op prachtig 190-grams papier. De poster wordt haarscherp geprint en het papier heeft een matte glans.

Meer informatie

Jouw foto’s, jouw Instawall

Een Instawall maak je zoals jij hem mooi vindt, met of zonder grotere foto’s. In de tool kies je voor zwart, wit of geen grid en het uploaden is kinderlijk eenvoudig. Wil je quotes in de wall? Ook die vind je in de tool. Zo maak je van jouw foto’s een Instawall die perfect bij je past.

Persoonlijke service

Jouw momenten verdienen aandacht. Bij Instawall vinden we het belangrijk om je persoonlijk te helpen. Heb je vragen over de tool, het materiaal of de foto’s? Wij staan vijf dagen per week klaar om je te helpen, wanneer jij dat wilt. Happy you, happy us 🙂

Wil je inspiratie op doen? Neem een kijkje op onze social media pagina’s zoals Instagram en Pinterest.

Meest verkocht

Instawall aluminium small Nu maken

Aluminium Small

(40 × 40 cm)
meer informatie

49,00
Instawall aluminium medium Nu maken

Aluminium Medium

(60 × 60 cm)
meer informatie

89,00
Instawall aluminium panorama medium Nu maken

Aluminium Panorama M

(120 × 60 cm)
meer informatie

169,00