Login

Sluit

Registreer

Wij gebruiken cookies
Accepteren

Aluminium Small

Klein maar fijn, deze aluminium Instawall small. Hij heeft plek voor zes tot negen foto’s en een compact formaat (40×40 cm). Dibond aluminium is stoer materiaal met een matte afwerking. De kleuren hebben een hoge intensiteit en zwart-wit foto’s krijgen prachtig contrast.
Een Instawall aluminium small kun je gemakkelijk combineren in een gallery wall. De Instawall heeft een kunststof ophangsysteem aan de achterkant van de print. Zo hang je jouw Instawall in een handomdraai op Minder
Afmetingen
Selecteer afmetingen
  • Al vanaf €29,99
  • Verzekerd verzonden via PostNL & DPD
  • 100% kwaliteitsgarantie
Je favoriete foto’s, strak aan de muur

Instawall materialen

Aluminium

Aluminium geeft jouw Instawall een industriële look. Het zorgt voor een matte print en past goed bij een Scandinavisch interieur. Zowel kleuren als zwart-wit komen op aluminium prachtig uit.

Meer informatie

Plexiglas

Plexiglas is een hoogwaardig, kunststof materiaal. Het geeft jouw Instawall een stoere, luxe uitstraling. Plexiglas heeft een licht spiegelend effect en vooral kleuren komen prachtig uit.

Meer informatie

Glas

Diamantglas wordt bedrukt door middel van UV-techniek, wat zorgt voor een haarscherpe print. Gehard glas is sterk en duurzaam materiaal en geeft een luxe uitstraling aan de foto’s.

Meer informatie

Poster

Een Instawall poster is een fine-art fotoprint, gedrukt op prachtig 190-grams papier. De poster wordt haarscherp geprint en het papier heeft een matte glans.

Meer informatie

Jouw foto’s, jouw Instawall

Een Instawall maak je zoals jij hem mooi vindt, met of zonder grotere foto’s. In de tool kies je voor zwart, wit of geen grid en het uploaden is kinderlijk eenvoudig. Wil je quotes in de wall? Ook die vind je in de tool. Zo maak je van jouw foto’s een Instawall die perfect bij je past.

Persoonlijke service

Jouw momenten verdienen aandacht. Bij Instawall vinden we het belangrijk om je persoonlijk te helpen. Heb je vragen over de tool, het materiaal of de foto’s? Wij staan vijf dagen per week klaar om je te helpen, wanneer jij dat wilt. Happy you, happy us 🙂

Wil je inspiratie op doen? Neem een kijkje op onze social media pagina’s zoals Instagram en Pinterest.

Meest verkocht

Instawall aluminium small Nu maken

Aluminium Small

(40 × 40 cm)
meer informatie

49,00
Instawall aluminium medium Nu maken

Aluminium Medium

(60 × 60 cm)
meer informatie

89,00
Instawall aluminium panorama medium Nu maken

Aluminium Panorama M

(120 × 60 cm)
meer informatie

169,00