Login

Sluit

Registreer

Wij gebruiken cookies
Accepteren

Poster Verticaal M

Deze staande Instawall heeft plek voor 32 foto’s. De poster is 60×120 cm groot en dit middelgrote formaat past perfect op smalle muren of deuren.
Onze posters zijn gemaakt van sterk, 190-grams papier met een matte glans. De fine-art fotoprinter drukt jouw foto’s haarscherp af. Het houten ophangsysteem voor Instawall posters is apart verkrijgbaar Minder
Afmetingen
Selecteer afmetingen
  • Met 3-4 werkdagen verzonden
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Verzekerd verzonden met Post NL of DPD
  • Geen Instagram nodig 😉
Je favoriete foto’s, strak aan de muur

Instawall materialen

Aluminium

Aluminium geeft jouw Instawall een industriële look. Het zorgt voor een matte print en past goed bij een Scandinavisch interieur. Zowel kleuren als zwart-wit komen op aluminium prachtig uit.

Meer informatie

Plexiglas

Plexiglas is een hoogwaardig, kunststof materiaal. Het geeft jouw Instawall een stoere, luxe uitstraling. Plexiglas heeft een licht spiegelend effect en vooral kleuren komen prachtig uit.

Meer informatie

Glas

Diamantglas wordt bedrukt door middel van UV-techniek, wat zorgt voor een haarscherpe print. Gehard glas is sterk en duurzaam materiaal en geeft een luxe uitstraling aan de foto’s.

Meer informatie

Poster

Een Instawall poster is een fine-art fotoprint, gedrukt op prachtig 190-grams papier. De poster wordt haarscherp geprint en het papier heeft een matte glans.

Meer informatie

Jouw foto’s, jouw Instawall

Een Instawall maak je zoals jij hem mooi vindt, mét of zonder grotere foto’s. In de tool kies je voor zwart, wit of geen grid en het uploaden is kinderlijk eenvoudig. Wil je quotes in de wall? Ook die vind je in de tool. Zo maak je van jouw foto’s een Instawall die perfect bij je past.

Persoonlijke service

Jouw momenten verdienen aandacht. Bij Instawall vinden we het belangrijk om je persoonlijk te helpen. Heb je vragen over de tool, het materiaal of de foto’s? Wij staan vijf dagen per week klaar om je te helpen, wanneer jij dat wilt. Happy you, happy us 🙂

Wil je inspiratie op doen? Neem een kijkje op onze social media pagina’s zoals Instagram en Pinterest.