Levertijden

Ben je benieuwd naar de levertijden van de Instawall fotoproducten? Hieronder vind je de algemene informatie over onze levertijden en bezorginformatie We doen ons uiterste best om de Instawall producten binnen één week te verzenden.

 

Instawall levertijd

  

Wij en onze bezorgers doen ons uiterste best om jouw Instawall op poster, aluminium en plexiglas binnen één week te verzenden.

Een Instawall op echt glas heeft een aangepaste levertijd vanwege productiemethode en droogperiode. De levertijd van een Instawall op echt glas bedraagt 5-7 werkdagen.

Zodra de Instawall onze productieafdeling heeft verlaten, ontvang je een track en track link via de mail. Via de track en track link op de website van de bezorgdienst kan je jouw Instawall volgen tot hij geleverd wordt. Bij kleinere producten die als brievenbuspost worden verzonden, vind je geen track en track code in de verzendbevestiging. Dit geldt alleen voor de cadeaukaarten en de posterclips. 

   

Instawall verzendkosten

   

De vermelde prijzen van de Instawalls zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van jouw gekozen Instawall. 

€ 5,99 voor Instawall Posters

€ 7,99 voor Instawall aluminium en (plexi) glas < 60 cm

€ 9,99 voor Instawall aluminium en (plexi) glas > 60 cm. 

   

Is mijn bestelling gelukt? Ik heb geen bevestiging gehad

    

Staat je bestelling weergegeven in je account? Dan is je bestelling goed gelukt. Wij sturen enkele minuten na het plaatsen van je bestelling een ontvangstbewijs naar jouw e-mailadres. Het kan voorkomen dat je e-mailadres onjuist geschreven staat of het ontvangstbewijs in je spambox is beland. Bij twijfels kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via de e-mail info@instawall.nl of telefoon 072 511 43 94.

    

Adres of bestelling wijzigen

    

Heb je een verkeerd adres ingevuld in je adresgegevens? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Je kunt het beste een mailtje sturen met je ordernummer en je nieuwe adres naar info@instawall.nl, dan passen wij het voor je aan.

Heb je een bestelling geplaatst en je wilt nog wat wijzigen, dan adviseren wij om direct telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice via 072 511 43 94. Zijn wij op dat moment gesloten? Dan kun je het beste een mailtje sturen naar info@instawall.nl. Als jouw bestelling nog niet in productie is, kunnen we de wijzigingen voor jou in orde maken. 

    

Kan ik mijn bestelling ophalen?

    

De Instawalls worden direct verzonden vanuit onze productie afdeling in Duitsland. Het is hierdoor niet mogelijk om je bestelling op te halen. 

    

Heb je nog vragen?

 

Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar. 

Telefoon:  072 511 43 94 | WhatsApp:  06 33 41 36 60 |Mail: info@instawall.nl