Login

Sluit

Registreer

Wij gebruiken cookies
Accepteren

Over ons

Meer informatie

Wij houden van het leven. Die constante stroom van verandering en de mooie momenten die je beleeft met de mensen (en dieren) om je heen. Of ze nu groot zijn of klein. Beleef ze iedere dag opnieuw en deel ze met je familie en vrienden.


Wij zorgen ervoor dat je deze momenten kunt vasthouden, door ze af te drukken in de mooiste fotoboeken en prints voor aan de muur. Maak het persoonlijk en uniek door de foto’s in te delen zoals jij dat wilt. Door te adviseren en te inspireren zorgen wij samen voor het mooiste resultaat, waar jij trots op bent.

Wij controleren jouw bestelling op kwaliteit voordat hij in productie gaat. En oja! Omdat onze producten pas geprint worden zodra ze worden besteld, zorgen we ervoor dat er geen overbodige voorraad ligt te verstoffen.

Het team

Wouter Sistermanns Co-founder
Tom Romkes Co-founder
Nina Verheul E-commerce manager
Iris Kruijer Customer support
Lynn Klesser Intern Marketing
Rowen Dekker Intern Marketing

Werken bij Instawall

Bij Instawall werken we met een klein team aan een groot merk. Vanuit de binnenstad van Alkmaar bedienen we klanten in binnen- en buitenland bij het maken van hun ideale fotoprint of -boek. Benieuwd of wij op zoek zijn naar nieuwe mensen? Kijk dan bij onze vacatures.