10% korting! 🚀 Gebruik code: ‘SAVE10

Login

Sluit

Registreer

Wij gebruiken cookies
Accepteren

Clips

Stijlvol en stevig, dat zijn onze Instawall poster clips. Geef je poster een mooie plek aan de muur of wandrek met behulp van de clips. Een set bestaat uit vier stuks en zijn verkrijgbaar in goud, zilver en zwart.
De poster clips zijn vijf centimeter breed en makkelijk te bevestigen. Zeer geschikt om te combineren met onze Instawall posters of single print posters. Minder
Kleur
  • Hang je poster in een handomdraai op
  • Verkrijgbaar in zwart, zilver of goud
  • Binnen 1-3 werkdagen in huis
Meer informatie
In winkelmand
Geef je poster een oldschool look

Easy peasy met poster clips

Ben je op zoek naar een originele manier om je creatie op te hangen? Dan zijn deze Instawall poster clips zeker iets voor jou! Je kunt ze in verschillende kleuren bestellen en er zijn ontzettend veel manieren om ze te gebruiken!

Klem de clips bijvoorbeeld boven en onder de poster en bevestig ze met een spijker, punaise of een touwtje aan de muur. Als je je poster aan een wandrek wil hangen, hoef je de clips alleen maar aan het rek te klemmen. Simpel, snel en duurzaam. Wil je je poster vervangen? Dat kan gemakkelijk door de clips in te knijpen en je poster eruit te halen. Ben je benieuwd of dit een goede oplossing is of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met ons Instawall team, wij adviseren je graag!