Wanddecoratie

Hier vind je onze keuze aan persoonlijke wanddecoratie.

Fotoprints

Heb je graag een uitblinker van één foto in je interieur? Dan is de fotoprint ideaal voor jou. De fotoprint is een hoogwaardige afdruk van één foto in een vierkant, staand of liggend formaat. Kies gemakkelijk jouw mooiste foto en bestel de fotoprint in het gewenste formaat op aluminium, glas of plexiglas.

Quotes

NEW - Quotes bij Instawall. Onze eerste collectie bestaat uit twaalf happy quotes, te bestellen op drie verschillende materialen: ingelijst met passe-partout in een stijlvol wit- of zwart lijstje of hoogwaardig geprint op dibond aluminium of plexiglas. Een plaatje in huis en door het formaat overal neer te zetten of op te hangen. Daarnaast ook leuk in combinatie met een Instawall of om cadeau te geven. Happy memories!

Accessoires

Maak je Instawall poster compleet met een ophangysteem van Instawall. Kies voor posterclips of het handgemaakte houten ophangsysteem.

Instawall Giftcard

Verras vrienden of familie met een Instawall Giftcard. Zo kunnen zij een persoonlijke Instawall collage samenstellen met de foto’s die zij het mooiste vinden. Kies het bedrag dat jij wenst en je ontvangt de online giftcard in je mailbox of met een cadeauverpakking thuis.