Wanddecoratie

Maak door middel van je persoonlijke foto’s een unieke wanddecoratie met een Instawall foto collage. In een paar enkele stappen kies je het materiaal en formaat wat bij jou past en maak je gemakkelijk de foto collage in de online tool. Kies voor mat posterpapier, stoer aluminium, helder plexiglas of écht glas. Altijd met liefde geprint, 100% kwaliteitsgarantie en binnen één week verzonden. Heb je niet zoveel foto’s, ga dan voor een losse fotoprint, zodat je één uitblinker creëert voor aan de muur.

Geef een Instawall wanddecoratie cadeau!


Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau? Kies dan voor de Instawall giftcard, direct in de mailbox of per post in cadeauverpakking. Zo kunnen vrienden / kennissen of familie naar eigen wens een Instawall voor aan de muur maken.

Fotoprints

Heb je graag een uitblinker van één foto in je interieur? Dan is de fotoprint ideaal voor jou. De fotoprint is een hoogwaardige afdruk van één foto in een vierkant, staand of liggend formaat. Kies gemakkelijk jouw mooiste foto en bestel de fotoprint in het gewenste formaat op aluminium, glas of plexiglas.

Ophangsysteem

Maak je Instawall poster compleet met een ophangysteem van Instawall. Kies voor posterclips of het handgemaakte houten ophangsysteem.

Instawall Giftcard

Verras vrienden of familie met een Instawall Giftcard. Zo kunnen zij een persoonlijke Instawall collage samenstellen met de foto’s die zij het mooiste vinden. Kies het bedrag dat jij wenst en je ontvangt de online giftcard in je mailbox of met een cadeauverpakking thuis.

Passe partout Instawall

De Instawall passe partout is een fotocollage in een hagelwit passe partout frame, omgeven door een witte- of zwarte houten lijst. De Instawall wordt gedrukt op fotopapier met een fine art printer, wat zorgt voor een haarscherpe foto kwaliteit. De passe partout is een prachtig, modern pareltje uit onze collectie.