Zakelijk

 • Meer weten over Instawall, iets over ons publiceren of met ons samenwerken? Lees hieronder dan verder. Wil je een Instawall Giftcard als relatiegeschenk of kerstpakket geven? Ook dat kan. We helpen je graag verder.

 • Kerstpakket

  Op zoek naar een mooi cadeau voor relaties of medewerkers? Een cadeau dat persoonlijk, origineel en voor iedereen geschikt is? Dan is een Instawall Giftcard een perfect geschenk. Hiermee kan elke ontvanger naar eigen wens een fotoprint of Instawall samenstellen.

  Je kunt kiezen uit een digitale giftcard of een giftcard per post, die prachtig wordt verpakt. Speciale wensen? Laat het ons weten, samen vinden we het perfecte cadeau. Mogelijk voor kleine en grote aantallen. Neem contact met ons op voor een goede offerte.

 • Pers

  Schrijven over Instawall?

  Leuk dat je over ons wilt schrijven! Eerdere publicaties in VT Wonen, Margriet, Buitenleven, Trouw magazine, LINDA nieuws en andere media hebben veel mooie reacties opgeleverd. We staan dan ook zeer open voor nieuwe stukken en horen het graag even als je over ons schrijft.

  Wil je eerst meer informatie over ons of eerdere publicaties inzien? Neem dan even contact met ons op.

  Beeld

  Heb je beeld nodig voor jouw publicatie? Dit kun je nog opvragen via mail, binnenkort verschijnt hier de link naar onze online beeldbank met foto's. Laat het ons wel even weten wanneer je de beelden gebruikt voor jouw medium.

 • Custom Instawall

  Op zoek naar een speciale Instawall of fotoprint voor jouw bedrijf? Een specifieke maat of lay-out? Dan helpen we je graag persoonlijk verder.
  Omdat onze materialen ook zeer geschikt zijn voor grote foto's en prints, vormvast zijn en niet verkleuren, kunnen we een hoop zakelijke oplossingen bieden. Bijvoorbeeld als promotiemateriaal, in een etalage of op de beurs.

 • Samenwerking

  Online

  Ben jij journalist, freelancer, werk je voor een online magazine of een ander interessant bedrijf? Dan horen we graag van je. Ben jij een interieur blogger met een groot, interessant bereik of denk je op een andere manier goed bij ons te passen? Heb jij een goud idee voor een samenwerking met Instawall? Neem contact met ons op en laat het ons weten.

  Horeca & Retail | Looking for you.

  De kracht en kwaliteit van Instawall komt pas écht tot leven wanneer je een Instawall in het echt ziet, bijvoorbeeld op dibond aluminium of plexiglas. Klanten twijfelen niet voor niets vaak welk materiaal ze het beste kunnen kiezen. Voor die mensen willen we in iedere stad de mogelijkheid creëren om een Instawall in het echt te zien, ergens aan de muur. Daarom zijn we op zoek!

  Wij zijn op zoek naar de leukste shops, coffeecorners, musea en restaurants als ambassadeur voor Instawall. Willen klanten een Instawall aan de muur zien? Dan kan dat in jouw winkel of horecagelegenheid, waar jij jouw eigen gewenste Instawall mag ophangen. Kunnen ze meteen een kop koffie bij je drinken of een nieuwe outfit aanschaffen.